Welkom bij Arbo

Als leverancier van ramen en deuren in PVC is Arbo de partner bij uitstek voor schrijnwerkers, doorverkopers en bouwbedrijven. Onze ervaren medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen die u bijstaan met professioneel advies. U kunt ten allen tijde op hen rekenen. Bij Arbo werken we met de beste materialen en met de nieuwste technieken. Zo kunnen we eersteklasprojecten van hoge kwaliteit opleveren.

Onze aanpak

Bewezen kwaliteit

Onze ramen en deuren worden geproduceerd met de beste profielen op de markt. Arbo is integraalfabrikant van Deceuninck. Het resultaat is eersteklas schrijnwerk op basis van betrouwbaar materiaal. Christophe waakt voor u over de kwaliteitsvolle afwerking.

Eigen plaatsingsdienst

Topwindows is de plaatsingsservice van Arbo. Een strikte planningsdienst, bekwame werfleiders en een permanent bereikbare dienst-na-verkoop zorgen voor een klantenservice met een plus. 15 mensen zijn dagdagelijks voor u in de weer. Bert, Geert en Jan staan u graag te woord om u verder te helpen.

Vakkundig advies

Arbo heeft een eigen offertedienst. Onze grotere klanten maken gebruik van een pakket om zelf offertes aan te maken. Catherine, Mike en Filip bezorgen u binnen de 48 uur uw klantvriendelijke offerte.

Duidelijke communicatie

Sophie contacteert de klanten om in samenspraak de leveringen te laten doorgaan, zodat de timing van onze klanten bij hun eindklant kunnen gerespecteerd worden. Zij bezorgt onze klanten alle details van hun levering en zorgt voor een efficiënte inplanning van de leveringen.

Flexibel transport

Voor het transport van profielen en materiaal beschikt Arbo over een eigen vrachtwagen. Onze chauffeur Grec kan zelf laden en lossen en we zijn niet afhankelijk van een transportfirma. Zo verhoogt onze flexibiliteit.

Bekijk hier hoe uw nieuwbouw of gerenoveerde woning er zal uitzien

Bekijk HIER hoe uw nieuwbouw of gerenoveerde woning er zal uitzien, na de plaatsing van uw nieuwe ramen. De Deceuninck-kleurensimulator geeft uw een zeer concreet idee van hoe uw droomwoning er zal uitzien. Ofwel klik HIER om de volledige kleurenbrochure van Deceuninck te downloaden.

Waals Gewest

Dank zij de financiële steun van de Europese Unie en het Waals gewest werd onze productielijn PVC-ramen en atelier vernieuwd en beantwoordt deze aan de meest moderne vereisten ! Betere afwerking, betere kwaliteitsopvolging, snellere leveringstijden zijn het gevolg hiervan.

Le Fonds européen de développement régional et la Wallonie investissent dans votre avenir.

Afbeeldingsresultaat voor logo wallonie    Gerelateerde afbeelding

Op Arbo kunt u rekenen!

  • We zijn dé partner voor schrijnwerker, doorverkoper of bouwbedrijf
  • We komen strikt al onze afspraken en leveringstermijnen na
  • We zijn KIWA-gecertificeerd
  • We kunnen rekenen op een team van dynamische en ervaren medewerkers
  • Klik HIER om te zien hoe u tot 300€ terug kunt verdienen
  • Afbeeldingsresultaat voor logo wallonie    Gerelateerde afbeelding

Arbo nieuws

Gezocht: Vrachtwagen chauffeur CE

lees meer

Schrijf u in op onze nieuwsbrief